Наставникът на ЧФР Клуж - Дан Петреску, говори на пресконференцията преди мача с ЦСКА. Румънската легенда е на мнение, че неговият отбор има повече слабости от "червените". 

"Всички играчи са на разположение. Само двама не са сигурни, но ще помисля за тях утре. Няма как да коментирам Белчев, той може да си казва каквото си пожелае. Миналият сезон си е минал сезон, ние изгубихме няколко важни играчи, има случаи, когато даден играч няма как да бъде заменен. Това е един голям минус за тима. За разлика от ЦСКА, който придоби 9 много добри футболисти, ние нямахме такива възможности и имаме повече слабости от тях. Но другите играчи, с които разполагаме, имат добър опит. Имахме възможност за класиране в групите на Лига Европа, а сега ще видим и какво ще покаже мачът срещу ЦСКА. Те също имат големи шансове", каза Петреску. 

"Гледал съм 7-8 мача на отбора и знам, че играе добре. Дошли са играчи от Бордо, Уотфорд, играчи, които са с претенции и имат желание. Познавам добре Рома и може би той е най-силният отбор в групата. Българите стоят добре. Имат два отбора в Лига Европа, знаете ситуацията при нас и ние едва ли ще имаме скоро два тима в Европа. Ние сме щастливи и горди, че играем в турнира".

"За разлика от шампионата в Румъния, където има нужда от повече мотивиация, нашите играчи тук не се нуждаят от такава. Мисля, че не е коректно да бъдат само фенове на ЦСКА, трябва да има и наши фенове, както и в Румъния ще трябва да имаме повече привържаници", завърши Петреску.

Александру Кипчу: ЦСКА има голям прогрес в последните години

Александру Кипчу: ЦСКА има голям прогрес в последните години

"Ще бъде много добре да започнем с успех"