Етър стартира участието си във Втора лига с домакинство срещу новака в групата Левски (Лом). Мачът е в понеделник от 18:30 ч. на стадион "Ивайло" с главен съдия Мартин Великов и асистенти Александър Атанасов и Мирослав Симеонов. Амбициите са за победен старт по пътя на завръщането в елитната група.

"Виолетовите" направиха здрава подготовка, в която взеха 4 победи, 1 реми и 1 загуба. От стария тим останаха 11 футболисти, бяха привлечени 6 нови, както и доста юноши от школата. Най-добрата новина е, че няма нито един контузен играч. Наказан за 1 мач от края на миналия сезон е Кольо Станев. Готови сме за битки, очакваме само победа, заяви новият наставник Веселин Великов.

"Подготовката можеше да започне и по-рано, нямахме лагер, за което нямаме вина нито ние, нито ръководството, така са преценили старите треньори. Но свършихме много работа в подготвителния период и за първия мач сме готови на сто процента. Дано имаме късмета и шанса в понеделник срещу Левски (Лом) положенията, които създаваме (а съм сигурен, че няма да са малко на брой), поне половината да ги реализираме. Аз съм сигурен, че вкараме ли в първите минути, ще ни бъде много по-лесно. Етър е готов за битки, очакваме единствено победа и нищо друго в този мач не ни интересува", коментира Великов.

По 6 лева ще струват билетите, а учениците от 7 до 18 г. и пенсионерите ще влизат срещу 4 лева. Децата до 7 г. влизат безплатно с придружител. Вече ще има и семейни билети - родител с дете (7-18 г.) ще влизат срещу 8 лв, а двама родители с дете - общо срещу 10 лв.

Веселин Великов готви Етър за битки

Веселин Великов готви Етър за битки

Иска само победи