Етър тръгна за Монтана за мача с едноименния тим, който е в неделя от 18:00 ч. на стадион "Огоста". Само един отсъстващ футболист има от тима - наказаният за 1 мач защитник Мариян Иванов.

"Очакваме тежък мач. Монтана изпаднаха като нас от елита, добри футболисти са. Тръгнаха много зле в първенството, но ще бъде тежък мач. Трябва да подходим сериозно, ако искаме трите точки. В най-лошия случай ще се задоволим с равен, но ще преследваме победата.

Само Мариян Иванов ще отсъства поради наказание. Ромеш Ивей се завръща след контузия, вече тренира с отбора. Яни Пехливанов се върна след месец и половина отсъствие. Вратарят Анатоли Господинов е под въпрос заради травмата в ръката, но ще бъде в групата за мача.

Ясно е, че победната ни серия няма да продължи вечно, но колкото по-късно спре, толкова по-добре. Ако на всеки мач даваме сто процента от това, което можем, ако сме сериозни в тренировките и мачовете, трудно някой отбор може да ни победи. Сезонът е дълъг, после през паузата ще видим кой ще направи по-добра подготовка, селекция, организационно и финансово е добре, и през март-април ще се види кои са трите най-добри отбора", коментира преди тръгването старши треньорът Веселин Великов.

Етър победи Ботев с 1:0 за Купата на България

Още една сензация е факт! Етър отстрани Ботев (Пловдив) от Купата на България

Даниел Младенов вкара единственото попадение