Старши треньорът на Етър Светослав Петров коментира загубата от ЦСКА с 0:2

"Със сигурност е неприятно. Спомням си като футболист срещу Локо Пловдив имахме такъв мач, който се отложи. Различно е. На друг ден се играе, концентрация...Около 80 минути играхме с човек по-малко. Жалко, че не успяхме да задържим до края, но животът продължава".

ЦСКА - Етър 2:0 в двубой от efbet Лига

ЦСКА пребори Етър и времето за поредната си победа, продължава да е лидер

Късни голове носят успеха

"Имахме шансове. Вчера също - на Тошев и Шано. Знаехме, че мачът ще се играе до първия гол. Опитахме се, но ясно е, че класата на футболистите на ЦСКА е доста по-висока от нашата. Не мога да не бъда доволен. Искам да поздравя отбора. И вчера, и днес дадоха много битка. Поздравявам домакините за организацията. Знам колко усилия трябваха, за да се създадат някакви условия за игра".

"Исках да благодаря на Добрев и Джони, цяла българия знае Джони. Прекалено дълга тема е организацията. Моето мнение е, че мачът не трябавше да започва. Но като започна - по-добре да беше изигран вчера. Няма какво да влизаме в тази риторика. Тука имаше доста хора. Не доста, аз ги преброих, но се упражниха...На никой не е пирятно да се играе в такова време".

"Със сигурност показват футболистите, че имат ниво. Трябва да го затвърдим. Проблемът е, че много хора излязоха наведнъж. Това наруши ритъма, а тъкмо почнахме да изграждаме взаимовръзки. Предстои ни много работа, това е ясно. Малко късмет и да имаме сърце".