Старши треньорът на Етър (Велико Търново) Светослав Петров говори след равенството 1:1 у дома срещу ФК ЦСКА 1948. Той сподели, че една точка е повече от нула.

"В моментата мислите ми са разнопосочни. Искам да изгледам мача, за да дам по-конкретно мнение. Не ми хареса напрежението през първото полувреме. Не успяхме да контролираме топката. Не ни достигна малко. Когато отнемем топката от противника или бъркахме първия пас, или не насочвахме играта там, където трябваше. За мен получихме лек гол от ситуация, в която топката беше у нас. След това съм доволен от хората, които влязоха. Доволен съм, че всички, които са в отбора, са отдадени. Всички трябва максимално да сме в мача. Можехме в последната минута да допуснем гол. Имахме късмет. Една точка е повече от нула", започна Петров.

Етър - ФК ЦСКА 1948 1:1 в мач от efbet Лига

Етър възкръсна в последните секунди и открадна точка от мача с ФК ЦСКА 1948

"Болярите" изравниха от дузпа в добавеното време

"Планът за мача, който бях направил при благоприятен резултат, беше смените да са постепенни. Или ако се наложи да сменим повече хора и да сменим системата на игра. Имах план за мача, съобразявайки се със силните страни на противника. Ние сме до линията, а какво се случва на терена, зависи от футболистите".

"Ние пак можеше да допуснем гол в статичното положение в края. През миналия полусезон допускахме голове в края на полувремената. Предстои ни работа, няма какво да коментираме. Надявам се, че отборът ще продължи с тази отдаденост.