Административният директор на Етър Страцимир Тинчев коментира предстоящия двубой на тима с ЦСКА. Ето какво каза той:

"Още от влизането ни в Първа лига, в мачовете с грандовете винаги сме се справяли организационно доста добре. Билетите се пускат в продажба днес от 14:00 до 18:00 часа.

Велко Батрович може да премине в Ботев (Пловдив)

Батрович може да премине в Ботев (Пд)

Крилото играе традиционно най-силно в двубоите със силните отбори в първенството

Нашият стадион е в Топ 3 на България и призовавам всички да го запазим в същото състояние. Призовавам феновете и на Етър, и на ЦСКА, за европейско поведение, каквото са имали и досега. От 10 ч. сутринта до края на мача в събота ще бъдат затворени всички улици в района на стадион "Ивайло". С решение на ръководството на клуба билетите за мача ще бъдат по 8 лв. за абсолютно всички. Призоваваме хората да си купуват билети през цялата седмица, да не чакат минутите преди мача, защото неизбежно ще има опашки и ще пропуснат началото. За този мач имаме готовност за достатъчно билети, създадена е организация да има билети за всички желаещи. Ако се наложи, че отворим и секторите зад вратите. Може да се напълни целият стадион с изключение на буферните зони по искане на полицията.

Снимка 393556

Източник: LAP.bg

Ултрасите на ЦСКА ще бъдат настанени в т.нар. "клетка", а тези, които ще са семейно, поетапно ще запълват целия южен сектор. Призоваваме и тях да дойдат да си купят билети преди шествието си в деня на мача.

Съдийството е "необходимото зло", без него не може, както ние правим грешки, така и те. Просто сега грешките са по-фрапантни, защото ние играем по-добре, и като сгрешат - дали волно или неволно, става драматично. Ние сме несистемен играч и ще продължим да си отстояваме позициите. Винаги сме призовавали съдиите да бъдат коректни, те казват, че е така и ние им вярваме, защото без вяра няма как да стане. Вярваме, че грешките не са тенденциозни и нарочни, а ако са такива, си е за тяхна сметка", каза Тинчев.

Стефан Атанасов: Етър може да постигне нещо срещу ЦСКА

Стефан Атанасов: Етър може да постигне нещо срещу ЦСКА

"Докато имаме и минимални шансове за успех, ще преследваме целите си"