Спортно-техническият директор на Етър Стефан Атанасов коментира предстоящия двубой с ЦСКА в Първа лига. Ето какво каза той преди срещата в събота:

"Подготовката за мача с ЦСКА започва от сряда. Ние нямаме какво да губим в този мач и се надявам да се представим по най-добрия начин. Етър е подготвен много добре, всички футболисти са подготвени физически и тактически на ниво, показват го и резултатите. Теоретични шансове за шестицата имаме, но след всеки кръг те ту се увеличават, ту намаляват. Докато има такива, Етър ще ги гони до последно.

Велко Батрович може да премине в Ботев (Пловдив)

Батрович може да премине в Ботев (Пд)

Крилото играе традиционно най-силно в двубоите със силните отбори в първенството

Срещу ЦСКА нашият отбор ще излезе мотивиран на сто процента да покаже пред многобройните зрители, че може да играе равностойно срещу лидерите в първенството. Очаквам открит мач, в който двата отбора да се надиграват. Точно в такива мачове Етър показва истинското си лице.

ЦСКА повече има за какво да се притеснява, отколкото Етър. Имаме достатъчно равностойни футболисти, всички показват, че имат израстване и развитие. В началото на сезона малко хора са допускали, че Етър ще се бори за шестицата. Нашето моментно състояние трябва да радва феновете", каза Атанасов.

Красимир Балъков: Не заслужавахме трите точки днес

Красимир Балъков: Не заслужавахме трите точки днес

"Съдията взе правилно решение да отсъди дузпа"