Голямата звезда на Етър - Преслав Боруков спечели наградата за Играч на 14-ия кръг в efbet Лига. Той заяви, че не си поръчва статии в медиите, а интересът към него от английски отбори е съвсем реален. Стрелецът призна и за разговори с вече бившия наставник на Левски - Георги Тодоров.

"Най-важното бе, че спечелихме. Радостен съм, че съм Играч на 14-и кръг, както и за наградата ми за Гол на кръга.

Етър победи Черно море с 1:0 като гост

Рефер посече Черно море на "Тича", Етър с втора поредна победа efbet Лига

Петър Костадинов не даде две дузпи за "моряците"

Централен нападател съм и за момента успявам да вкарвам голове, но няма да се справя без отбора. В последните мачове запазихме мрежата си суха, което говори за добре свършена работа от вратаря и защитниците. Аз съм смел човек и не се страхувам от предизвикателствата. Много хора се шокираха, след като заиграх в Етър, защото преди това отказах много оферти от чужбина и България.

Тръгнах си от Шефилд Уендзди заради един човек в клуба - Гари Монк. Исках да си тръгна като свободен агент. Това беше услуга от тима. Имах оферта от отбор, но той остана без треньор по време на пандемията и не се стигна до преминаването ми там. Преди да отида в Етър имах разговор с Георги Тодоров, но нищо повече.

Снимка 508580

Източник: БГНЕС

Лично не получавам предложенията, а агентът ми. В момента съм концентриране в работата си в Етъра, а ако има нещо след това ще седнем и говорим. Информациите идват от английска медия. Хората казват, че си поръчвам статиите, но това дойде от Острова, а в България ги цитираха", добави още той.

Английски клубове следят Преслав Боруков

Английски клубове следят Преслав Боруков

Възможно е дори да се завърне в Шефийлд Уензди