Детско-юношеската школа на Етър се включи в кампанията в помощ на 14-годишния Стивън Бориславов, който в момента е част от тима на ЦСКА. Към кампанията се присъединиха и школите на СК Болярчета и Ботев (Дебелец), родители на децата и приятели.

През изминалата седмица детето започна най-важният мач в живота си, след като му беше поставена тежката диагноза - Сарком на Юинг. Предстои лечение, химиотерапия и операция в Германия. Сумата, която беше обявена от болницата, е ориентировъчна и е около 200 000 евро.

От Етър се обърнаха към всички с молба всеки да помогне на Стивън в най-трудната му битка, която този път ще е извън терена. На турнира в памет на Трифон Иванов в неделя бе поставена специална кутия, в която всеки желаещ да помогне можеше да се включи със сума, каквато прецени.

Събраната сума възлиза на 1650.70 лв., тя днес ще бъде внесена от директора на детско-юношеската школа на "Етър" Стефан Ангелов по сметката на Стивън Бориславов. Призоваваме всички български клубове да дадат своя скромен принос към благородната цел и приветстваме това, че някои от тях вече го направиха!

Всеки може да помогне със средства и по сметката: Банка ДСК , клон Перник IBAN : BG51STSA93000028755501 BIC : STSABGSF Основание за превод: Стивън Валериев Бориславов, титуляр на сметка: Стивън Валериев Бориславов.