Старши треньорът на Етър - Красимир Балъков, обяви целта пред отбора. Легендата на родния футбол е категоричен, че това е 7-то място, което означава и бараж за Лига Европа. Ето какво написа Балъков на официалната си страница във Фейсбук:

Левски следи нападателя на Етър Флорент Боджадж

Една от звездите на Етър попадна в радара на Левски

"Сините" следят нападателя Флорент Боджадж

Скъпи съграждани, привърженици на Етър:

Първенството и двубоите за Купата на страната навлизат в своята последна и решителна фаза. Предстоят мачовете на истината, в които ние си поставяме не просто цели, а атака на най-високото възможно място в класирането - 7-мото, както и достигане до най-висок етап за Купата на България. Нашите футболисти са пределно мотивирани да постигнат поставените задачи, като разчитат на гореща подкрепа от Вас - нашият 12-ти играч.

Предстоят ни първите три мача, които ще изиграем в нашия дом, стадион "Ивайло". Времето е само за футбол, така че искаме всички, които обичате играта и отбора на "Етър" да бъдете с нас на стадиона и да ни подкрепите в решителните мачове, които ще докажат още веднъж, че футболът във Велико Търново се възражда.

Искам да се обърна към всички фенове по повод мача за Купата, който е във вторник - 2-ри април. Този двубой от изключителна важност за нас. Затова, независимо че е през седмицата, призовавам да дойдете масово на стадиона и да ни подкрепите. Нека затегнем редиците по трибуните за този мач и върнем шампионския дух на стадион "Ивайло". Обръщам се към учениците, студентите, курсантите, фирмите, работещите, хората от третата възраст и всички, които обичат да гледат футбол, да дойдат и да ни подкрепят. Подготвили сме много специални и приятни изненади.

Очаквам ви на стадион "Ивайло", където положителните емоции са гарантирани!

Ваш Красимир Балъков

Красимир Балъков: Никой от БФС не е водил разговори с мен, желая успех на националите!

Балъков: Никой от БФС не е водил разговори с мен, желая успех на националите!

"Точно сега на футболистите е необходимо спокойствие и концентрация"