Главният мениджър на Етър Красимир Балъков коментира предстоящия мач на неговия отбор срещу Левски. Двубоят от 6-ия кръг на Първа лига е в събота от 18:45 часа. 

"Ще се опитаме да направим спектакъл за всички фенове по трибуните. Всичко в подготовката върви нормално, освен това, че не сме комплектовани изцяло, за да излезем с най-доброто срещу Левски. Срещу отбор, който е водач в класирането и е в добро спортно-техническо и физическо състояние, би трябвало да сме с най-доброто.

Яни Пехливанов и Венци Василев отдавна са с контузии, за съжаление Иван Скерлев е болен и пропусна тренировките през седмицата. Остава само един централен защитник в лицето на Артюнин, но се надявам, че и този път ще се справим. Това отваря шанс на футболисти, които по-рядко са получавали шанс, да покажат на какво са способни", 

Левски го познаваме добре, има голяма индивидуална класа, с пристигането на новия треньор добиха и друго лице. Играят освободено и не се притесняват от съперника. Мачът ще бъде за нас изпитание да видим къде се намираме спрямо грандовете. Ние сме способни на всичко - срещу Ботев (Враца) направихме посредствен мач с лоша загуба, дано пък сега бъде обратното. Етър ще търси своите шансове. Ясно е, че не сме фаворити, но такива мачове обикновено за футболистите са удоволствие. Казах им да дадат всичко от себе си и да зарадват публиката. Нека стане динамичен хубав мач и накрая да спечели футболът.

За такъв мач не може да се прави прогноза. Иска ми се трите точки да останат във Велико Търново, но няма да е лесно. Искам моят отбор да се бори, да покаже характер и даде всичко от себе си, да направи това, което не видях в последния мач. С подкрепата на феновете и атмосферата на стадион "Ивайло" се надявам всички да се покажат от най-добрата си страна. В спорта един печели, друг губи, ще се опитаме да сме тези, които ще се радват след мача, а дали ще успеем - ще разберем в събота вечерта", коментира Балъков. 

Интересът към мача е сериозен и продажбата на билети непрекъснато расте. Между 2500 и 3000 фенове на гостите се очакват за мача. 

Огромен интерес към двубоя Етър - Левски

Огромен интерес към двубоя Етър - Левски

Очакват се около 8000 зрители на стадион "Ивайло" във Велико Търново