Вратарят на Етър Христо Иванов очаквано е щастлив от постигнатия резултат, а именно победа с 2:1 срещу Дунав в Русе. По този начин след общ резултат 4:1 в двете срещи от плейаутите в Първа лига, тимът му запази елитния си статут.

"Искам да благодаря на всички момчета, които в последните няколко седмица се биха и се бориха страшно мъжки. Успяхме да извоюваме целта си. Важното е, че изпълнихме нашата цел, макар и трудно. Много трудно беше днес, особено след техния гол. Имаше едни 5/10 минути, които бяха наистина "уау". Евала на всички момчетата, въпреки че не ни вървеше играта. Дадоха битката, от която имахме нужда", каза Иванов.

"Усещах, че не стоим много добре след гола. Като цяло през първото полувреме не мога да кажа, че играхме най-хубавият ни футбол. Целта беше да дойдем и да постигнем резултат, който ще ни даде оставането. Казах преди първия реванш с Пирин, че ще покажем болярския дух. Колкото и да звучи клиширано, мисля, че се хвърлихме много мъжки. Огромният дух, който имахме в съблекалнята, се оказа решаващ. Цяла пролет се опитваме да играем хубав футбол, който обаче на определени моменти ни носеше повече негативи, отколкото позитиви. В крайна сметка си казахме, че играем за следващата година и дори да не играем красиво си казахме, че трябва да се борим и да се хвърлим до последно, защото три, четири мача решават цялата година", допълни той.

Красимир Балъков: Даваме добра основа за възраждането на футбола в Търново

Бала: Не съм водил разговори с ЦСКА

"Даваме добра основа за възраждането на футбола в Търново"