Вратарят на Етър Христо Иванов изрази задоволството си след успеха на "болярите" над Славия с 2:0. Победа, която прати "болярите" в баражен мач срещу Левски за последното място в Първа лига, даващо право за игра в Лига Европа

"Тези мачове са най-трудни, трябваше да бъда максимално концентриран. Трябваше да бъдем стабилни и бяхме такива. Бях сигурен, че ще вкараме голове и просто не трябваше да допуснем. Наградата е за целия отбор", започна Иванов.

"Крайно време беше да вкараме от статично положение. Изиграваме ги добре, центрираме хубаво, но все нещо малко липсва. Славия се бяха "пакетирали" до първия гол и е хубаво, че се получи", акцентира той.

"Още преди началото на тези плейофи си казахме, че баражът за Лига Европа ще е бонус за нас. Нямаше какво да губим след първия мач. Искахме този мач и затова днес играхме така добре. Хубавото е, че постигнахме чистата победа с 2:0", продължи той.

"Чудесно е да съм национал на България. Макар и късно, се радвам, че получих повиквателна. Радвам се, че убедих Красимир Балъков с изявите си", каза още Иванов.

"Не мисля още за националния отбор сериозно. Няма как обаче да не мислиш, тъй като съм съсредоточен за Левски. Искам Етър да продължава така и догодина. Имам договор за още много години и дано така продължаваме".

"Винаги, когато играеш на "Георги Аспарухов" Левски е фаворит. Отиваме там, тъй като няма какво да губим. Това е бонус-мач. Нашата цел си я постигнахме. Хвърляме се здраво и каквото стане. Напрежението е в Левски, отколкото при нас", завърши Христо Иванов.

Балъков: Срещу Левски искам да направим оспорван мач

Балъков: Срещу Левски искам да направим оспорван мач

"Дано феновете на Етър ми простят, но на националния отбор не се отказва"