Наставникът на Етър - Красимир Балъков сподели радостта си след успеха с 2:0 над Славия, който спомогна за класирането на "виолетовите" за баража за Лига Европа срещу Левски.

"Имахме концепция, която изпълнявахме перфектно. През първото полувреме играхме в схема 3-5-2, предприехме риск, но знаехме, че силите няма да ни стигнато до края, успяхме да вкараме положенията си. След това играхме по-консервативно, но въпреки това имахме своите шансове. Нашата цел беше възбуден интереса на феновете. Мисля, че се получи в тази година и половина. Вярвам, че ще ме разберат, защото на националния отбор не може да се откаже", сподели Красимир Балъков след мача на стадион "Ивайло"

"Левски е един от грандовете. Трябва да се успокоим, да смъкнем емоциите на земята. Дано успеем да се възстановим физически, Левски ще бъдат много свежи за разлика от нас. Ние си свършихме работата. С Левски ще бъде един бонус, ако успеем случайно да ги елиминираме. Дотук сме си свършили перфектно работата. Хората са настроени за емоции, за по-голямо шоу. Ще се опитаме да го направим. Искам да направим оспорван мач. Не искам да бъде решен бързо от нас или от Левски".

"На Търново не мога да кажа сбогом. Хубаво е, че първото ми идване като треньор, послужи за обединяване. Дано бъде пример и за другите градове. Когато има желание, нещата се случват. Целият ми екип начело с Генчев, Чакъров, Киряков и всички други, заедно с всички други, които работят "зад камера" и разбира се Община Велико Търново са отговорни за това. Сега е моментът да се гласуват повече пари за футбола. Не се и съмнявам, че ще го направят,за да продължат това, което направихме", каза още новият национален селекционер.

Етър се справи със Славия и ще играе бараж за Лига Европа срещу Левски

Етър се справи със Славия и ще играе бараж за Лига Европа срещу Левски

"Виолетовите" спечелиха седмото място в шампионата след заслужен успех с 2:0