Етър подписа договор с португалския офанзивен футболист Уилсън Фелипе, който получи одобрението на старши треньора Веселин Великов. Фелипе изкара цялата подготовка с тима и игра в последните пет контроли. Уилсън Фелипе е роден на 9 юли 1994 г., юноша на Боависта, висок е 180 см, играе като нападател и външен халф.

Двете страни подписаха договор до края на първенството с опция да бъде удължен при добро представяне на нападателя. До края на седмицата той ще бъде картотекиран в БФС и се очаква да дебютира още в съботното домакинство срещу "Септември" (Симитли), което е от 14:00 ч. на стадион "Ивайло".

"Роден съм в Португалия, в гр. Порто, играл съм в родината си почти през цялата си кариера. От миналата година съм в България, през есента бях в "Нефтохимик". Придобих представа за "Етър" по време на подготовката, това, което видях, е че всички искат да побеждават във всеки мач. Добри и качествени футболисти са и ще успеят в първенството.

Играя като нападател и крило, аз съм едно обикновено момче, което иска да даде каквото може на отбора. Мисля, че ще се адаптирам бързо. Нагласата ми е всеки ден да бъда по-добър от предишния. Очаквам да дам най-доброто от себе си за Първа лига и да вкарвам голове", заяви Уилсън Фелипе след подписването на договора си.

Младите футболисти от Велико Търново събраха 1650 лева за Стивън Бориславов

Младите футболисти от Велико Търново събраха 1650 лева за Стивън Бориславов

На турнира в памет на Трифон Иванов в неделя бе поставена специална кутия