Билетите за предстоящия мач от седмия кръг на Първа лига между отборите на Етър (Велико Търново) и Ботев (Пловдив) ще бъдат пуснати в продажба в събота (26 август) от 12:00 часа във фен магазина на тима от старата столица.

Цената на стандартните билети е 15 лева, а за ученици и пенсионери (за всички от 7 до 18 и над 65-годишна възраст) има намаление, като те ще плащат по 8 лева.

През настоящия сезон цените на билетите за мачовете на Етър са в зависимост от рейтинга на противниковите отбори. За мачовете срещу тимовете от топ 6 от последното първенство - Лудогорец, ЦСКА, ФК ЦСКА 1948, Левски, Локомотив Пловдив и Черно море, плюс Ботев Пловдив, цената е 15 лева за стандартен билет и 8 лева за ученици и пенсионери.

Билетите вече са с чекиране на входа, като по този начин дават възможност само за еднократно влизане на един човек, без да могат зрителите да напускат стадиона и да влизат отново. Те ще се продават до 60-ата минута на предстоящия мач.

Входовете за стадиона ще бъдат отворени от 17:45 часа, а входът за гости - в 18:00 часа. По разпореждане на МВР на стадиона няма да се допуска внасянето на бутилки с вода или други течности. Има подсигурена вода на четири точки в Сектор А и една в сектора за гости.

Двубоят между Етър и Ботев е в неделя (27 август) от 19:00 часа на стадион "Ивайло".

Етър скочи на съдийството

Етър скочи на съдийството

От мача в Бистрица