Димитър Бербатов е на стадион "Ивайло" 7 дни, а после също толкова почива, пише "Мач Телеграф". Бившият национал, който беше назначен за помощник-треньор на Етър, е на седмичен цикъл във Велико Търново, както предварително се е разбрал с ръководството.

Доскорошният нападател е бил очакван миналия понеделник в Разград, където "виолетовите" гостуваха на Лудогорец, но той не се появил. От Етър обяснили, че Бербатов не пътувал с отбора, защото си имал друг ангажимент.

Александър Томаш: Вярвах, че днес можем да вземем нещо от Лудогорец

Александър Томаш: Вярвах, че днес можем да вземем нещо от Лудогорец

"Убеден съм, че можем да играем по-добре"

Бербатов е във Велико Търново, заради изкарването на треньорски лиценз ПРО. Бившият нападател и рекордьор по вкарани голове с националния екип кандидатства миналата година за най-високия ценз в треньорството, но му беше отказано, защото няма практика.

Преди това Бербатов взе лиценз "А", въпреки че нямаше нито един ден в професията, но такава привилегия имат играчи, оставили солидна следа във футбола, какъвто именно е случаят с него.

Иначе от стадион "Ивайло" разкриха, че тренировките на Бербо, който се е заел с нападателите на Етър, не се отличават с някакъв особен негов отпечатък. Той все още няма изградена схема, а разчита на стандартните такива.

Феновете на Етър с призив за отваряне на стадионите

Феновете на Етър с призив за отваряне на стадионите

"Футболът е за хората!"