Старши треньорът на Етър - Красимир Балъков остана много доволен от днешната победа с 2:1 над Дунав (Русе).

Това бе първи успех за "виолетовите" под ръководството на наставника. 

Етър победи Дунав с 2:1

Окрилен Етър празнува първата си победа под ръководството на Балъков (ВИДЕО)

Силен мач изиграха великотърновци

"Не мога да не бъда доволен. Отборът показа характер в това топло време. Казах им и на полувремето, че трябва да направим една крачка пред противника и за моя радост успяхме да си отбележим попаденията.

Искам да видя ситуацията с отменения гол на Иван Стоянов. Уважавам съдиите. Чувам от моите колеги, че не е имало засада, така че този трети гол щеше да ни реши мача.

Важни са тези три точки, защото ние поредица мачове играем добре, надиграваме съперника си, но ни липсваше късметът. Този мач беше наистина много важен за нас и се надявам момчетата вече да се успокоят.

Има много срещи още, но ние сме реалисти. Едва ли ще успеем да стигнем второто място, но поне трето... Казвал съм - всеки мач е финал за нас. Ако не, срещу Локо (Пд) ще се обиграваме за баражите. 

Ако погледнете статистиката, във всеки наш двубой вкарваме голове. Може би, само срещу Лудогорец нямахме ден. Срещу Септември не успяхме. Не искам да се оправдавам, но едното попадение, което те ни отбелязаха, беше от засада", сподели Балъков пред "Диема спорт".