Наставникът на Етър - Красимир Балъков смята, че "виолетовите" са доминирали над Черно море, но така и не са успели да се доберат до важни три точки.

Легендата чистосърдечно призна, че съперникът е бил ощетен при ситуацията с Ради Василев, когато негов гол погрешно бе отменен поради засада.

"Черно море трябва да съжалява, защото нямаше засада при гола на Василев. Ние обаче абсолютно доминирахме над тях през по-голяма част от срещата. Опитах се да вдигна отбора, но се случи същото като и в Пловдив".

"Вкараха ни гол, когато бяхме изморени и разконцентрирани. Струваше ми се, че в края на срещата имахме своите шансове за победа. Доволен съм от днешната централна двойка защитници. Сърмов искам да го поздравя за мъжката игра. Той беше един от лидерите ни днес. Даваше съвети на колегите си".

"Отборът все още не е на топ ниво. Трябва да се печелят точки в началото на първенството. Играем с много по-голямо самочувствие вкъщи. Имаме и една прекрасна публика, която ни подкрепя от първата до последната минута".

Помощникът на Илиан Илиев: Съдиите се подиграват с треньорската професия

Помощникът на Илиан Илиев: Съдиите се подиграват с треньорската професия

"Отмениха ни редовен гол"