Шефовете на Премиър лийг и ръководствата на клубовете ще проведат нова среща с представители на полицията, на която да бъде обсъден най-добрия вариант за двубоите през следващия уикенд. Под най-голяма въпросителна за момента са двубоите Челси - Ливърпул, Манчестър Юнайтед - Лийдс и Тотнъм - Лестър.

Сериозен проблем в момента е командироването на голяма част от висшето офицерско ръководство на силите на реда в страната в столицата Лондон, където те ще координират събитията и струпването на хора около погребението на Нейно Величество Елизабет Втора. Именно това налага определени промени в календара или отлагания на мачове. Също така под голяма въпросителна са двубоите на Арсенал от Лига Европа срещу ПСВ Айндховен в четвъртък, а домакинството на Рейнджърс от Шампионската лига вече бе преместено с един ден, за да се състои, след като официалната процесия е напуснала Шотландия.

За мачовете от шампионата през уикенда вече е обсъден вариант с размяна на домакинствата, но за полицията в Ливърпул това би било истинско изпитание, тъй като за неделя е насрочен и мача на Евертън на "Гудисън Парк". От своя страна домакинството на Манчестър Юнайтед на Лийдс е смятано за едно от най-опасните откъм поведение на феновете. Очаква се по-късно днес след провеждане на срещата от Премиър лийг да обявят резултати и какви са плановете за мачовете през тази седмица.

Томас Тухел: Съкрушен съм, че времето ми в Челси приключи

Томас Тухел: Съкрушен съм, че времето ми в Челси приключи

"Това е едно от най-трудните изявления, които правя"