Тотнъм постигна очаквана победа при гостуването си на непретенциозния състав на Марийн.

Столичани надиграха без проблеми намиращия се на над 150 позиции назад в йерархията на английския футбол съперник с 5:0.

Разделени от осем нива на Острова, двете единайсеторки се различаваха по почти всички познати  показатели в най-популярната игра на планетата.

Повече от изненадващо обаче домакините започнаха с греда, но съперникът не изглеждаше респектиран или изненадан от бурното начало.

Снимка 513180

Източник: Twitter

Постепенно "шпорите" наложиха трудно за наваксване темпо на опонентите си и в 24-ата минута Винисиус откри резултата, давайки предимство на Тотнъм.

Отново играчът на лондончани бе точен и за 0:2, само 6 минути след като се разписа за първи път в двубоя, а в 37-ата минута вече бе оформил хеттрика си. Малко преди това и Лукас Моура успя да запише името си сред голмайсторите в мача.

Снимка 513181

Източник: Twitter

След точно час игра пък Моура добави и асистенция за младия Дивайн, за когото това бе дебютно попадение с фланелката на Тотнъм. Той се разписа от близка дистанция, но също така от много малък ъгъл, с което впечатли представителите на клуба на скамейката.

Снимка 513182

Източник: Twitter

Гостите намалиха драстично оборотите до края, извършиха редица промени в състава си, но до нова корекция в резултата не се стигна.

Така, съвсем в реда на нещата и съгласно предварителните очаквания, Тотнъм продължава в следващия етап на надпреварата.