Холивудската звезда Райън Рейнолдс нарече опита, който трупа с английския футболен клуб Рексъм, "най-страхотното преживяване"'. Рейнолдс е съсобственик на клуба, който в неделя вечер завърши при равенство 3:3 срещу Шефийлд Юнайтед в четвъртия кръг на турнира за Купата на футболната асоциация на Англия (ФА Къп).

Участникът в Чемпиъншип Шефийлд се спаси от загуба като гост, след като навакса изоставане от 1:2 и 2:3, но изравни в добавеното време на срещата. Преиграването на терена в Шефийлд ще се проведе през февруари.

Райън Рейнолдс, заедно с другия съсобственик на Рексъм и негов колега актьор Роб Макелхени, поеха петодивизионния тим през 2020 година.

"Генерално казано, това беше най-страхотното преживяване в целия ми живот", каза Рейнолдс пред BBC след мача. "Това приключение не може да се сравни с нищо друго. Харесва ми, защото това е дългосрочен проект. Онзи ден срещнах запалянко, който разказа, че прахът на дядо му е разпръснат на стадиона. Гледам на това място като на църква. В родината ми Канада хората са обсебени от този клуб. Доста забележително е. Продадохме 24 хиляди фланелки и много от тях заминаха за Северна Америка. Дори аз вече не мога да си намеря една. Но това, което намирам за най-трогателно, е подкрепата, която клубът получава от местната общност. Фактът, че Рексъм се превърна в туристическа дестинация, е нещо специално", коментира още актьорът.

Стоук Сити се класира напред за ФА Къп

Стоук Сити се класира напред за ФА Къп

"Грънчарите" се справиха със Стивънидж