Националният селекционер на Англия - Гарет Саутгейт отново говори за разразилия се расистки скандал между неговата страна и България.

Наставникът заяви, че разбира реакцията на Борислав Михайлов, защото въпросните изказвания на англичаните са били извадени от контекста и това е изглеждало като провокация от тяхна страна. Селекционерът на "трите лъва" заяви още, че има вяра в протокола на УЕФА.

"Мога напълно да разбера начина, по който се чувства президентът на БФС. Ние съвсем искрено отговорихме на зададените към нас въпроси. Това бе представено в България по определен начин, който може да изглежда провокативен, или, че ние сме тези, които поставят темата на масата. Така че, ако аз бях на неговото място и четях тези цитати, без да знам контекста защо тези неща са казани и факта, че това са отговори на определени въпроси, вероятно щях да се почувствам по същия начин".

"Преживяхме неприятна ситуация в Черна гора и искахме да стане ясно какво е възможно да се случи при друг подобен случай в бъдеще. Разбира се, УЕФА има определен начин на действие и ние трябва да имаме вяра в него".

Медиите на Острова продължават, българският посланик в Англия също ги подкрепял в расисткия скандал

Медиите на Острова продължават, българският посланик в Англия също ги подкрепял в расисткия скандал

Радио "talksport" направи интервю с бившия министър-председател Марин Райков