Футболистът на Манчестър Юнайтед Джеси Лингард твърди, че това, че не бе включен в състава на Англия за Евро 2020, го мотивира да попадне в групата на Гарет Саутгейт за Световното първенство догодина.

"Да, това ти дава повече глад и мотивация да играеш в най-големите турнири и мачове. Винаги е трудно. Имайки предвид това къде се намирах за известен период от време - това, че не играех толкова често и не бях в състава на Англия, да попадна в разширената група показва какво можеш да направиш с усилена работа и вяра. Останах разочарован, че не попаднах в състава, но не спирах да подкрепям момчетата", започна офанзивният футболист на Юнайтед.

Лингард отказал на Уест Хем

Лингард отказал на Уест Хем

Не е пожелал да премине там

"Те имаха страхотен шанс на финала, но трябва да се подготвим бързо за следващия сезон. С националния отбор съм от много време и съм виждал как се променят лагерите през годините, но смятам, че сегашните лагери са едни от най-добрите. Задружността и отборният дух, Гарет наистина ни помогна. Мачовете, които ни предстоят, има увереност в играчите и се опитваме да излезем от квалификациите", добави още Лингард.