Димитър Бербатов отправи предупреждение към Хари Кейн, който смята да напуска Тотнъм. 

В подобна ситуация преди години изпадна и самият Бербатов, който тогава подаде молба за трансфер в опит да уреди преминаването си в Манчестър Юнайтед.

"Подаването на молба за трансфер е различно преживяване за всеки футболист. Някои играчи са уверени, правят го с високо вдигната глава, а други са нервни и напрегнати".

"Когато аз подадох такава молба в Тотнъм се намирах някъде по средата на всичко това. Следвах своя път и това ми даваше увереност, за да не бъда нервен, но в същото време не бях супер уверен. Просто знаех, че това е нещо, което трябва да се случи", сподели той.

Бербатов: Не знаем всичко, но се стараем да имаме нови идеи

Бербатов: Не знаем всичко, но се стараем да имаме нови идеи

"С диалог ще се постигне всичко"

"Беше разочароващо за клуба и феновете, но това бе последната стъпка в моето развитие, която трябваше да направя, и я направих. Беше толкова отдавна и ми е трудно да си спомня какво точно се случи, но тогава бях с моя агент и адвокат, подадохме молбата и имах доста напрегната среща, но останалото е история".

"Беше странен момент, защото осъзнаващ, че това е разочароващо за хората, но трябва да си силен и да следващ пътя си. Това се случва във футбола", каза още Бербатов.