Дунав ще излезе с мисъл за победа тази събота в първия си домакински мач за сезона в третия кръг на Втора футболна лига срещу Марица.

Единственият, който със сигурност отпада от сметките на старши- треньора Мартин Цирков, е Денислав Минчев. Мартин Костадинов вече тренира, но тепърва се очаква да се разбере дали и доколко ще може да бъде използван срещу пловдивчани.

"Настроението в отбора е приповдигнато и тренировките преминават при страхотна борба между всички футболисти за това първо да попаднат в групата на мача, а след това и да бъдат титуляри. Един треньор се чувства страхотно като вижда това. Всички играчи се влагат на своя максимум.

Мисля, че познаваме добре отбора на Марица. Техният състав не се промени значително спрямо двубоя, който играхме миналата година за Купата на България, а и следихме редовно техните изяви след това. Не мисля, че двата отбора има с какво да се изненадат и изходът от мача ще бъде въпрос на начина, по който се решават определени ситуации в хода на срещата. Ние излизаме за победа, за да затвърдим добрия си старт и да зарадваме феновете", заяви Цирков.

Будинов се завръща в Дунав

Будинов се завръща в Дунав

Ето подробности