Теньорът на Дунав (Русе) в днешната среща - Цветомир Младенов, говори след загубата с 1:3 от Ботев (Пд) и обясни защо толкова много от титулярите на отбора отсъстваха в мача на "Коматево".

"Не бих казал, че загубата е тежка. С оглед ситуацията в нашия отбор, днес бе важно да покажем мотивация и желание за игра. Заслужено ни победиха, ние се опитахме да противодействаме с бърз преход в контраатака. На моменти се получи. Може да изтъкнем много фактори, важното е, че имаше настроение в играта. Доколкото можахме, се справихме.

Ботев (Пд) победи Дунав (Русе) с 3:1 в мач от Първа лига

"Жълто-черен" обрат помогна на Ботев (Пд) за триумф в група "Б"

Селекцията на Ферарио Спасов надви неубедителния Дунав с 3:1

Няколко футболисти са наказани. Други висят с картони. На всички бе ясно, че тази среща не променя класирането ни и решихме да запазим играчите ни за останалите срещи. Дадохме шанс на доста млади момчета, които си го заслужиха. Мисля, че днес се справиха, за което им благодаря и ги поздравявам.

Нека да играят по-млади момчета. Това е хубаво за българския футбол. Атмосферата в клуба е вече приповдигната, надявам се. Не искам да задълбавам. Имаме си ръководство, нещата са в тях, аз отговарям за спортно-техническата част.

Важно е да се възстановим. Чака ни тежък път до Русе. Надявам се, каквото и да се случи, да покажем желание и мотивация. Аз съм убеден, че момчетата имат желание и съм убеден, че ще се справят. Ще задържим Дунав в Първа лига, защото вярваме в тях.

Евала за това, което правят играчите. Поздравявам ги за мъжеството, за характера. Убеден съм, че те ще запазят Дунав в Първа лига, пък после каквото стане".

Ето какво остава да видим до края на сезона в Първа лига

Ето какво остава да видим до края на сезона в Първа лига

Следват баражи!