Идването на Левски в Русе очаквано предизвика сериозен интерес сред феновете на русенския тим, поради което няма никакво съмнение, че стадион Градски ще бъде изпълнен до краен предел в неделя.

Организираните привърженици на "драконите" дори публикуваха съобщение, с което призовават и другите фенове от града да се включат в шествие преди мача.

"Самият факт, че Дунав от Русе постигна това завръщане в елита е исторически, защото се случва 25 години след последния ни мач в А група. Това е сбъдната мечта за нас. "Драконите" обаче не спряха дотам и ни карат да продължаваме да мечтаем все по-смело. Те доказаха повече от категорично, че мястото ни е сред най-добрите. Сега, три кръга преди края на този паметен сезон, нашият отбор е с 3 точки пред основните си конкуренти Черно море и Локомотив Пловдив в борба за място, което при определени условия може да ни осигури и място в Европа. Повече от всякога "Дунав" има нужда от подкрепа. Тези футболисти, тези треньори, това ръководство я заслужават и трябва да я получат. Затова ние отново ще сме там и ще се постараем да подкрепим по най-добрия начин нашите любимци. Нека преди това се съберем и отидем заедно на стадиона. Шествието започва в 14:30 ч. на 21 май, неделя, от мястото, от което стартираха празненствата ни за завръщането в елита година по-рано - Паметника на Свободата. Ще преминен по централната "Александровска" до Альоша и оттам през Парка на Възрожденците ще влезем на стадиона. Всеки желаещ, всеки, който обича и носи в сърцето си Дунав от Русе, е добре дошъл".

Дунав готви ад за Левски

Дунав готви ад за Левски

На стадиона ще има поне 10 000 зрители