Треньорът на Добруджа - Сашо Ангелов коментира контролата с Черно море, която тимът му загуби с 2:4.

"Едно е контролата, друго е официалният мач, където е друго напрежението. Мисля, че вървим в правилна посока. Играем агресивен футбол. В цяла Европа играят агресивен футбол и се старая и ние да правим това. Имаме и млади момчета, които искам да израстват.

Той коментира и какво предстои пред тима му: "На този етап да. Другата седмица го дават тежко време, студено. Прословутите бази в България, където ги няма. Черно море също има този проблем. Дано времето не ни изиграе лоша шега. Първи домакински мач, едно е да играеш навън, друго е да играеш вътре. Едно е да играеш на добър терен, друго е да играеш на лош терен. Има много компоненти в това нещо, но ще направим всичко възможно да свършим работа".

Ангелов отказа да разкрие какво решение е взел по отношение на футболистите на проби: "Взел съм, но не трябва да Ви го казвам на вас. Ще го обявя в понеделник. Щом феновете се вълнуват, това е добре, има запалена искра".

"И те са корави с техния македонски дух. Корави момчета, тежък мач ни чака, Дай Боже ще се справим", каза той по повод мача с Беласица.

Австралиец дебютира за Добруджа

Австралиец дебютира за Добруджа

Срещу румънци