Треньорът на Ботев (Ихтиман) Стоян Симеонов говори след загубата с 0:5 от ЦСКА в мач от 1/16-финалите за Купата на България. 

"Колко трудна беше подготовката? Не бе много, срещу такъв противник е излишно. Опитахме се, играхме колко ни позволяваше ЦСКА. Това обаче е ЦСКА, няма значение с какъв състав играят".

"Минути преди мача се пренастроихме, защото започнаха 4-4-2, но не е това причината за загубата. Можеше да покажем повече и да ползваме фланговите ни футболисти. Опитаха се да вкарат острота по фланговете. Митко Митков обаче компенсира с бързината си. Като цяло стояхме добре и се представихме добре. Вторият гол ни пречупи".

"Роля изигра, че нямаше фенове, лично за нас. Щяхме да се представим доста по-добре, ако играхме на нашия стадион пред фенове. Предпочетохме да играем тук, но това не изигра голяма роля. Накрая не ни достигнаха и физически сили".

"Нашата цел е да се представим добре и да се качим нагоре в първенството. Не изоставаме много от челниците. Ще се опитаме да си вземем следващите два мача. През зимата да запазим ядрото, да вземе двама нови и да надградим. Ще се опитаме да се възползваме и да атакуваме грешките на лидерите. Имаме такава амбиция", заяви Стоян Симеонов.

ЦСКА разби Ботев (Ихтиман) с 5:0 при дебюта на Бруно Акрапович

Акрапович започна с разгром в ЦСКА, "червените" са осминафиналисти за Купата

След 5:0 над Ботев (Ихтиман)