Старши треньорът на Хебър Николай Митов коментира предстоящия мач с ЦСКА. Специалистът съжали пред "Дарик", че двубоят няма да се играе в Пазарджик, а на "Армията".

"Сутринта разбрах, че мачът ще се играе на "Армията", понеже не може да се играе на нашия стадион. С Локо Пловдив имахме договорка, но не станаха нещата и затова ще играем на "Армията".

Официално: Хебър - ЦСКА ще се играе на "Армията"

Официално: Хебър - ЦСКА ще се играе на "Армията"

Променя се и началният час на мача

"Предполагам, че и те са ни разузнали. Знаем доста неща за ЦСКА, гледахме доста мачове, футболистите са запознати. Не вярвам да има изненади", заяви със сигурност бившият треньор на Левски.

Николай Митов заяви и че неговият тим няма да се концентрира върху опазването на точно определен играч на "червените": "ЦСКА има много класни футболисти. Мен ме интересува отборът как ще играе. В съвременния футбол и Меси не го пазят персонално, така че ще излезем с необходимия респект към всички играчи на ЦСКА, но когато сме на терена, всички са равни"

"Ние още от началото го казахме - играем мач за мач. Не сме тръгнали да прибързваме, нито сега, нито миналата или по-миналата година. Всичко е нормално, с изграждане, така се прави един отбор, а ако му е дошло времето, ще стане", завърши Митов.