Треньорът на Арда Николай Киров смята, че в този тип сблъсъци няма фаворит и победител ще е този, който е по-дисциплиниран и концентриран. Той даде пресконференция преди утрешния финал за Купата на България срещу ЦСКА.

"Арда е един от младите клубове в efbet Лига и е хубаво, че още на втората година, в която се състезаваме тук сме стигнали до такъв двубой. Приповдигнато настроение е. Виждаме го при футболистите.

Важното до мача е да концентрираме състезателите, защото тези двубои се печелят от отборите, които са по-дисциплинирани и по-концентрирани. Бил съм и от двете страни на тези финали. За мен в тези срещи няма фаворит. Имаме доста играчи, които са печелили трофея и този опит е полезен.

Има няколко трофея в музея на Арда, независимо, че не са от елита. Надявам се те да се умножат. Имаме още няколко часа, за да подготвим отбора.

Снимка 531262

Източник: LAP.bg

Чисто здравословно всички футболисти са на 100%. Въпросът е как ще се чувстват на терена. Затова още не сме решили вида, в който ще бъдем утре.

Анализираме сме дълго нашия съперник. Всеки има своите силни и слаби страни. Усилията ни са насочени към слабите им страни. Тренира се всяка възможност, която предоставя финалът.

Арда ще има привърженици утре. Най-вероятно бройката няма да е такава като на ЦСКА, но са доказали през последната година, че са доста верни, и че ще са с нас", каза Киров.

ЦСКА обяви къде пуска в продажба билетите за финала с Арда

ЦСКА обяви къде пуска в продажба билетите за финала с Арда

Вижте подробности