Сериозни кадрови проблеми има съперникът на Левски в 1/16-финалите за Купата на България Партизан (Червен бряг). Половината титулярен състав е под въпрос за най-големия двубой в историята на клуба. 

Няколко играчи са с травми след двубоя от Северозападната Трета лига със Спартак (Плевен). 

В края й контузия е получил играещия треньор Любомир Иванов. От удар в главата все още не се е възстановил Митко Милчев. С травми са още капитана Галин Великов, Кристиян Тафраджийски и Тихомир Дамянов. Болки не позволиха на защитника Стефан Стефанов въобще да участва във въпросната битка, но въпреки почивката той все още не е възстановен. Едва непосредствено преди мача утре ще стане ясно, кои от изброените ще стиснат зъби за да излязат срещу Левски.

При тази ситуация напълно възможно е титулярния вратар Станислав Антонов да започне като офанзивен полузащитник или нападател. Той вече го направи няколко пъти от началото на сезона и дори записа голове и асистенции.

Групата на Партизан за мача с Левски:

Вратари - Станислав Антонов, Веселин Ганчев, Добрин Василев;

Защитници - Галин Великов (капитан), Стефан Стефанов, Калоян Тодоров,

Слави Паскалев, Тихомир Дамянов;

Полузащитници - Любомир Иванов (играещ треньор), Димитър Димитров, Христо Димов, Митко Милчев, Калоян Ангелов, Петьо Петков, Ивайло Минков;

Нападатели - Милен Тонев, Ангел Русев, Александър Александров, Кристиян Тафраджийски.

Партизан посвети филм на "мача на века" срещу Левски

Партизан посвети филм на "мача на века" срещу Левски

Вижте го