Финалът за Купата на България може да не се играе на Националния стадион "Васил Левски", както е по наредба. Двубоят е насрочен за 24 май (сряда), но може и да не остане в София. Промяната трябва да дойде от СТК към БФС, тъй като е залегнало провеждането на финала в столицата в нормативните документи.

Както е известно, ПФЛ администрира турнира. Основната причина за възможна промяна на стадиона е, че с оглед потенциалните финалисти и феновете, които те могат да закарат, "Васил Левски" ще изглежда обидно празен. Както е известно, от турнира вече отпаднаха ЦСКА, Левски, Локо (Пд), Ботев (Пд) и Берое, които могат да генерират голяма маса привърженици.

Даже е възможен и антирекорд по посещаемост. Затова и ще бъде обсъдено друго съоръжение. Опция е стадион "Христо Ботев" в Пловдив, който в събота ще бъде открит с двубоя на канарчетата срещу Левски. Варианти са още Велико Търново и Стара Загора. Евентуално решение се очаква до десетина дни.

Възможна е и промяна на датата за старта на следващия сезон. Първоначално е било обсъдено уикенда на 15-16 юли, но може и да е седмица по-късно - 22-23 юли, пише "Тема спорт". На 20 юни националите приемат Сърбия в евроквалификация.