Опитният нападател Емил Ангелов-Бабангида се присъедини към Хасково в на­чалото на шампионата. Ве­теранът е неизменна част от новака в "Б група", който днес гостува на ЦСКА в мач от турнира за Купата на България. Ангелов изкара цялата изминала седмица в София, където кара курс за треньор, съобщава хасковският "Новинар ЮГ".

"За мен ЦСКА не е дразни­тел, даже се радвам, че се из­правяме срещу този съперник, защото ще можем да сверим часовниците си. Нашата цел е добре позната - да играем мач за мач и да показваме красив футбол. Разполагаме с млад съ­став и искаме да се доказваме. Нямаме някакви суперамбиции за купата.

Основният ни прио­ритет е първенството, а ма­човете в този турнир са бонус за нас. Започнахме отлич­но сезона в "Б" група, лидери сме. Честно казано, не съм очаквал толкова добър старт. Но ние играем задружно и силно, така че е логично резултатите да идват. Жал­ко е случващото се в ЦСКА и Левски. Никак не им подхож­дат тези позиции в шампио­ната. Вярвам, че ще се опра­вят, макар че това ще им отнеме време. Ако тези два от­бора не се борят за титлата, първенството губи от блясъ­ка си", заяви Емил Ангелов пред "Меридиан Мач".

“ЦСКА е фаворит в този мач. Пред футболистите не е поставена цел на всяка цена да отстранят съперника. По-важното е момчетата да се представят добре, пък каквото стане”, каза изпълнителният директор на “Хасково” Николай Топузаков. Старши треньорът Димчо Ненов ще може да разчита на всички играчи, защото няма контузени и наказани, съобщава още "Новинар ЮГ".