С 15-ия си гол през сезона Жорди Кайседо донесе 15-ата победа на ЦСКА в шампионата. Националът на Еквадор извади "армейците" от серията от 3 мача без победа и сложи край на 337-минутната суша без гол за тима на Стойчо Младенов.

Бисерът на Жорди пък дойде пред погледа на двама от съсобствениците на клуба Гриша Ганчев и Христо Стоичков, които със сигурност са останали доволни от преставането на 23-годишния голаджия.

ЦСКА готви здрава селекция през лятото

ЦСКА готви здрава селекция през лятото

След края на сезона се очаква Борисовата градина да бъде напусната от над половин отбор футболисти

Формата на Овена пък безусловно е заковала цената му на минимум 5 милиона евро (10 милиона лева), пише "Мач Телеграф". Най-конвертируемият футболист на "червените" бе желан от редица клубове през зимата, но по изричното настояване на старши-треньора Стойчо Младенов ЦСКА "удържа" на оферти от Турция, Испания и дори Англия, като медиите на Острова дори спрягаха сумата 4,62 млн. паунда (около 5,5 млн. евро) от лондонския Фулъм. Подобно предложение обаче така и не бе потвърдено да е пристигало, а предполагаемата продажна цена на Жорди варираше около 5 млн. евро. Сега обаче е сигурно, че който клуб пожелае еквадореца в редиците си, ще трябва да извади поне толкова като основна сума плюс допълнителните бонуси за "червените" при изпълнението на конкретни условия и успехи.

Това ще превърне Кайседо в най-скъпия изходящ трансфер на ЦСКА след сделката за Кирил Десподов, преминал в Каляри за около 4 млн. евро през януари 2019 година.

Стойчо Младенов поднесъл своите извинения на Сватбата

Стойчо Младенов поднесъл своите извинения на Сватбата

Мъжка постъпка от старши-треньора на ЦСКА