ЦСКА за поредно лято ще бъде много активен по време на летния трансферен прозорец, съобщава "Тема Спорт". След края на настоящата кампания се очаква Борисовата градина да бъде напусната от над половин отбор футболисти, като със сигурност ще си тръгнат Брадли Мазику и Греъм Кери, чиито договори изтичат и няма да бъдат подновени.

Освен това към изхода към настоящия момент гледат Жеферсон и Йоан Баи. Червените трудно ще задържат звездата си Жорди Кайседо, а за мястото си в тима не е сигурен и никой от останалите нападатели - Чарлс, Кръстев и Ахмедов.

В тази връзка на "Армията" се готвят усилено за летния трансферен прозорец, като дори вече са набелязани няколко футболисти на невралгични за тима постове и изявите им ще се следят под лупа до края на сезона.

Съдийска сеч за ЦСКА през 2022 година

Съдийска сеч за ЦСКА през 2022 година

Терорът от страна на реферите срещу ЦСКА през 2022 година продължи с пълна сила и снощи

ЦСКА със сигурност ще опита да привлече ляв бек, двама полузащитници - опорен и креативен, както и централен нападател, който да бъде заместник на Кайседо. Очаква се червените да влязат в разговори с Ботев Пд за крайния защитник Па Конате, а общо взетите играчи да са поне 6.

Лятна селекция от половин дузина футболисти няма да е нищо ново за клуба от Борисовата градина. Откакто ЦСКА бе вкаран в Първа лига през 2016 година, на "Българска армия" не са пристигали по-малко от шестима състезатели (през лятото на 2017-а).

В началото на настоящата кампания например "червените" привлякоха 8 играчи, като е любопитно, че почти половината от тях вече не са част от тима. Чатакович и Метс преминаха съответно във ФК Сараево и Цюрих, а Нзила тренира индивидуално, изчаквайки договорът му за наем да изтече.

Стойчо Младенов поднесъл своите извинения на Сватбата

Стойчо Младенов поднесъл своите извинения на Сватбата

Мъжка постъпка от старши-треньора на ЦСКА