Нападателят на ЦСКА - Жорди Кайседо, даде интервю за RADIO ACTIVA FM. Той разкри, че си е поставил лична голова цел при пристигането си в България. 

"Когато дойдох в България си поставих цел да вкарам 13 гола. До нея сега ми остават още четири, но имаме два мача до края на сезона. Не губя надежда да я постигна. В началото играехме в схема 3-5-2 при предишния треньор, а сега само с един нападател и трябва да се боря с централните защитници, да отварям пространства и да опитвам да бележа", каза Кайседо. 

"Да победим във финала беше прекрасно. Откакто пристигнах в клуба, знаех, че сме способни на големи неща. Отварянето на стадионите и да имаме феновете зад гърба си в този двубой беше невероятно". 

"Винаги съм харесвал италианското първенство. Фелипе Кайседо е един от моите примери, заради своята кариера. Също така следя Дуван Сапата и Лукаку", призна Кайседо.

ФК ЦСКА 1948 - ЦСКА 1:0 (Развой на срещата по минути)
на живо

ФК ЦСКА 1948 - ЦСКА 1:0 (Развой на срещата по минути)

Даниел Наумов беше големият герой в мача

"Имам договор до лятото на 2022 година. Моята визия е през 2022 година да играя на Световното първенство в Катар. Всяка нощ се моля на Бог да попадна в списъка на националния селекционер. Наистина искам да нося екипа на родината си. Още при младежите бях поласкан. Не знам дали сега ще ме повикат, но съм готов да дойда и да помогна. Считам се за спокоен човек и ако ме повикат, ще допринеса за здравословна конкуренция", добави още нападателят.