Един от новите футболисти в ЦСКА - Жеан Карлос Бланко, даде първото си интервю пред официалния сайт на "червените".

Той сподели, че вече се адаптира към обстановката в тима, свиква с указанията на треньорите и опознава своите съотборници.

Колумбиецът разкри, че е пристигнал в ЦСКА като централен нападател, но е готов да играе на всяка позиция, на която преценят треньорите. Той заяви, че конкуренцията не го плаши и ще се бори за титулярно място в състава.

"Много съм доволен, че съм тук, в този голям клуб. Вече направих няколко тренировки с отбора и започнах да се адаптирам. Свиквам с указанията на треньорите и опознавам своите съотборници", започна Бланко.

"Винаги съм мечтал да играя в Европа. Така се появи възможността да дойда в ЦСКА. Отбор, който се бори да бъде шампион, а аз смятам, че мога да дам своя принос за постигането на тази цел", продължи колумбиецът.

"Получих много информация за ЦСКА от интернет. Отбор, които гони високи цели и се бори за всички трофеи в страната. Няма голяма разлика в климата, понеже за последно играх в Богота, където също е студено. Разликата е, че там надморската височина е по-голяма".

Олимпиакос се насочи към звезда на ЦСКА!

Олимпиакос се насочи към звезда на ЦСКА!

Гърците се интересуват от Кирил Десподов