Нидерландецът Яник Вилдсхут обеща той и съотборниците му от ЦСКА да направят всичко възможно за спечелването на титлата. Атакуващият футболист е щастлив, че "червените" продължават напред в турнира Лига на конференциите. Той призна, че е било трудно, но и съжали за липсата на късмет през първото полувреме.

Ето какво сподели Вилдсхут пред ТОПСПОРТ веднага след драматичния мач срещу Лиепая, спечелен от "армейците" с дузпи:

"Щастлив съм, че продължаваме в следващия кръг. Бяха много трудни два мача, два пъти 0:0 срещу добър съперник. Беше динамична седмица със смяната на треньора и ръководството. Ние обаче сме фокусирани изцяло върху футбола. Дойдохме тук да спечелим и хубавото е, че го постигнахме, макар и трудно.

Хамза Чатакович пред ТОПСПОРТ: ЦСКА ще е шампион, ако всеки от нас се раздава на 110%

Хамза Чатакович пред ТОПСПОРТ: ЦСКА ще е шампион, ако всеки от нас се раздава на 110%

"С феновете да бъдем едно цяло"

Създадохме някои добри ситуации - особено през първото полувреме и затова мисля, че ще можем да се справяме занапред и срещу такива отбори.

Трябваше ни малко късмет, за да отбележим първия гол. Сега ще работим здраво върху новите идеи на треньорското ръководство, върху новия стил. Ще бъдем готови за съперниците в България, които затварят добре пространствата и не те оставят да играеш твоят футбол.

Снимка 541127

Източник: cska.bg

Преди да дойда в ЦСКА поговорих с Юрген Матей и Мено Кох. Те ми казаха само добри думи и затова реших да избера този отбор. Вече около месец съм тук и мисля, че взех добро решение. Щастлив съм в ЦСКА. 

Трябва да работим здраво, за да спечелим титлата и да свалим Лудогорец от върха. Може да сме ние или друг отбор, надявам се да сме ние. Дойдох тук, за да стана шампион на България и ще тренираме на максимум, ще дадем всичко от себе си.

Тончи пред ТОПСПОРТ: Казах на Младенов, че се връщам в ЦСКА на момента, ако съм нужен

Тончи пред ТОПСПОРТ: Казах на Младенов, че се връщам в ЦСКА на момента, ако съм нужен

"Всичко зависи от клуба"

Мисля, че това е добър старт за новия ни треньор Стойчо Младенов. Сега имаме седмица да се подготвим добре за следващото предизвикателство. Щастлив съм, че продължаваме напред за Лигата на конференциите и съм сигурен, че следващият отбор също ще е труден. Дали Осиек или Погон, за мен е без значение. Изглеждат ми като равностойни тимове. Трябва да сме фокусирани върху нашата игра.

София е красив град. Имате интересни места и се наслаждавам на живота, това беше добър избор за мен".