Скаутът на ЦСКА Владимир Манчев не е останал доволен от видяното в дербито с Левски (0:1).

Той сподели, че в последните години двубоят е загубил блясъка си и вместо "футболните актьори да създават шоу, то е превърнато в цирк".

Владимир Манчев: Скоро няма да се доближим до европейските първенства, изоставаме с години

Владимир Манчев: Скоро няма да се доближим до европейските първенства, изоставаме с години

Бившият национал беше специален гост на събитието "Ла Лига - испанският футбол и България"

"Надявам се ЦСКА да преодолее трудностите, а те не са никак малко, най-вече кадрови. Доста играчи напуснаха отбора, имаме и много контузени. При тази ситуация за всеки треньор е проблем да направи боеспособен състав.

Имаме нов наставник, който е доказал своите качества. Сигурен съм, че ще се справи, но няма да му бъде никак лесно, защото виждаме, че сглобяването на силен тим изисква много време.

Тъкмо направим някакъв отбор, и трябва да се разделяме с играчи. В повечето случаи по финансови причини. Съвсем логично е най-добрите ни футболисти да искат развитие в чужбина. Трудно можем да ги задържаме тук. Причините за това ЦСКА да не може да постига познатите успехи са доста.

Хосе Канте отрязал ЦСКА заради предложение от Испания

Играч на Легия отрязал ЦСКА заради предложение от Испания

Твърдеше се, че агентът му е виновен за проваления трансфер в София

Всичко съм работил в ЦСКА. Това е моят дом. Дори съм чистил алеите, когато бях войник. В момента работя като скаут. Когато ЦСКА има нужда от мен, аз съм насреща. Във вечното дерби не видях нищо футболно. Мачът загуби от блясъка си в последните години. Лошото е, че коментираме много теми извън терена, вместо да се съсредоточим върху играта. Актьорите, които са част от футбола, трябва да създават шоу. А вместо това ние го превръщаме в цирк...", коментира Манчев пред "Канал 3".