Остават броени часове до 22:00 часа, когато ЦСКА приема Зоря Луганск в третия си мач от група "С" на Лигата на конференциите.

Преди началото на срещата, футболният общественик Кирил Евтимов се срещна със своя приятел и помощник-треньор на Зоря Луганск - родният перспективен специалист и легенда на Нефтохимик Веселин Бранимиров. Евтимов и Бранимиров поддържат добри отношения от много време насам, още от времето когато Варненския Неста беше играч на Нефтохимик.

По традиция Бранимиров и този път подари екип на Зоря Луганск на футболния общественик.

Снимка 550926

Източник: Личен архив

Въпреки армагана и приятелството, Евтимов, който ще присъства на двубоя на стадион "Васил Левски", е категоричен, че ще подкрепя българския отбор. Веселин Бранимиров от дълги години гради кариера в чужбина и има голям опит в европейските клубни турнири.

Счита се един от перспективните родни специалисти с натрупана богата треньорска практика. Той неведнъж е заявявал, че е готов да работа и в България при наличие на добри оферти. Бранимиров се надява, че в близко бъдеще любимият му Нефтохимик ще успее да възвърне старата си слава и ще почне да радва футболните фенове в Бургас.