Във връзка с пътуването на българските привърженици на ЦСКА до Украйна е необходимо да се знаят следните важни неща, информира официалният сайт на "червените":

Феновете на ЦСКА ще бъдат разположени в Сектор 14, намиращ се зад едната врата, който е част от "Южная Трибуна" на стадион "Славутич Арена" в Запорожие.

Снимка 438452

Източник: CSKA.bg

Квотата за "армейската" публика е 600 билета, с единична цена 30 украински гривни (малко над 1 евро). Пропуски ще могат да се закупят на специална каса на сектора, която ще бъде отворена час и половина преди старта на срещата.

ВАЖНО! Плащанията в Украйна могат да бъдат извършени само в местната валута, така че е хубаво да си обмените предварително.

ВАЖНО! Пътува се само с валиден задграничен паспорт, а не с лична карта!

ВАЖНО! Украинските служби, отговарящи за реда и сигурността около двубоя, ще бъдат особено стриктни да се спазват местните закони и правила за посещение на футболни срещи.

Тези правила не се различават от обичайните, валидни и у нас, но се очаква засилен контрол предвид проблемите, възникнали около мача между Зоря и Будучност. Призоваваме Ви да избягвате конфронтации с местни запалянковци, да не се поддавате на провокации, както и вие да не провокирате домакинската публика. ЦСКА е пример за европейско поведение и вярваме,че ще го демонстрираме за пореден път.

Ангел Червенков: Зоря ще натиска ЦСКА по крилата, и този мач клони към равенство

Ангел Червенков: Зоря ще натиска ЦСКА по крилата, и този мач клони към равенство

"Тиаго може да помогне много"