Халфът на ЦСКА Тиаго Родригес може да продължи кариерата си в канадския Ванкувър Уайткепс. Тимът се подвизава с Западната конференция на Мейджър Лийг Сокър. 

Новият наставник на тима Марк дос Сантос иска да обнови изцяло отбора си, а плеймейкърът е една от опциите пред него, пишат местните медии. 

"Когато говорим за играчи с изтичащи договори, името което изниква в съзнанието ни е това на португалския плеймейкър Тиаго Родригес. В момента той играе за българския ЦСКА. Кариерата му до този момент не е от най-впечатляващите, но играчи от подобни първенства за показвали, че се справят добре в Мейджър Лийг Сокър.

Тиаго е играл за Порто, има осем гола и 12 асистенции през сезона 2017/2018 и е полузащитник, който бележи. Действа добре дефанзивно и бил добър избор в система 4-3-3", се казва в материал на едно от изданията отвъд Океана.

Ванкувър разполага със свежи средства за трансфери, след като продаде таланта Алфонсо Дейвис на Байерн (Мюнхен) за около 10 млн. евро. В същото време договорът на Тиаго с ЦСКА е до лятото.