Старши-треньорът на ЦСКА 1948 - Валентин Илиев остана изключително доволен от своите възпитаници, които днес победиха с 3:0 Левски-Раковски в предпоследен мач от есенния полусезон в "А" ОФГ-Юг.

"Със сигурност на всеки един отбор такъв ранен гол дава самочувствие. Виждайки старанието на момчетата през седмичния тренировъчен процес, бях уверен, че не може да полагаме толкова много труд и да не постигнем успех. Всички много се стараха, тренираха в много тежки условия", каза той.

"Със сигурност започнаха да се получават много хубави неща. В отбора има израстване, това се дължи на техния професионализъм. Аз съм здраво стъпил на земята, има още много неща за изчистване. Нека го караме стъпка по стъпка. Имаме още един мач за първенство и купа. Дербито взехме, но до тук нещата не приключват", добави младият наставник.

"Това времето ще покаже. На това ниво не може да задържим никого насила. Ако той иска да се развива, дори и най-добрият футболист да ми е, няма как да спра никого. Ще се радвам да видя някои от тези момчета да играя на по-високо ниво", каза още Илиев.