Помощник-треньорът в Университатя (Крайова) - Валентин Илиев бе гост в студиото на колегите от "Спортал", където бе помолен да отговори на въпроса дали вече припознава ЦСКА за своя любим клуб, след като Гриша Ганчев плати 8 млн. лева за емблемата на столичния гранд.

Припомняме, че Илиев бе старши-треньор на втородивизионния тим ЦСКА 1948.

"Дали 8 милиона лева са достатъчни за мен за признание за приемственост на ЦСКА? Откакто се махнах от "Армията", получавам информация само от медиите и затова не искам да коментирам каквото и да било. Следя не само ЦСКА 1948, следя много мачове - и от Първа лига, и от Втора лига. Няма място да се обиждам на когото и да било. След като след две победи и два равни мача, хората в ЦСКА 1948 преценяват, че това не е достатъчно, значи те заслужават да намерят човек, който да се справя по-добре от мен. Така са преценили, пожелавам им успех, няма никаква нотка на обида".

"Дали ще се завърна на "Българска армия"? Това е много хипотетично. Какво ще стане след месец, два, три, пет, година, само Господ знае. В момента съм се концентрирал само върху работата си в Крайова. Чувствам се прекрасно в този клуб. Договорът ми е за една плюс една година. Желая на всички цесекари да са здрави, да се обичат повече и да няма омраза", каза Вальо Илиев.

ЦСКА удължава лагера си в Испания

ЦСКА удължава лагера си в Испания

Вижте тук защо