Пореден отбор в efbet Лига в най-скоро време може да прибегне до треньорска рокада, пише "Тема Спорт". Наставникът на ФК ЦСКА 1948 - Валентин Илиев бе заложен на дузпата след домакинската загуба от Арда с 1:2 в понеделник вечер.

ФК ЦСКА 1948 осъди свой бивш футболист, а ФИФА му спря правата за 6 месеца

ФК ЦСКА 1948 осъди свой бивш футболист, а ФИФА му спря правата за 6 месеца

Вижте подробности

Столичани влязоха в серия от 4 поредни мача без победа - 2 ремита и 2 поражения, като и играта не е на желаното ниво. В последните 6 двубоя те спечелиха само веднъж - 2:0 над Локо (Пловдив) на "Лаута". Твърде малко за амбициите на отбора, който това лято участва в квалификациите на Лигата на конференциите.

В момента ФК ЦСКА 1948 е на незавидното осмо място, на ръба между групата, бореща се за бараж за Европа, и тази за оцеляване. Това не се харесвало на ръководството на клуба, който може да прибегне до треньорска смяна, ако тимът не вземе актив и при гостуването си на Лудогорец в понеделник (28 октомври).

Наставникът на дубъла Иван Иванов е гласен за заместник на Илиев. Основният проблем при него е, че няма нужния УЕФА Про-лиценз, за да води отбор в елита, и ще трябва да бъде търсен лицензоносител, който да седи на пейката. Преди време като такъв бе ползван Юри Васев. В момента Иванов реално води и третия тим в Югозападната Трета лига след раздялата с Николай Христозов.

Талант преподписа с ФК ЦСКА 1948

Талант преподписа с ФК ЦСКА 1948

Ето подробности