Появилите се информации, че амбициозният тим от Висшата лига Уулвърхемптън проявява интерес към крилото на ЦСКА Едвин Джеси се оказаха надут балон. 

Спекулираше се, че крилото е наблюдаван от емисари на "вълците" и през зимата. Журналистът Майк Пайндийн, който е близък от тима от "Молиню" и от дълги години се счита като достоверен източник на новини от Уулвс, заяви, че няма такова нещо. 

Джеси ще навърши 28 години с отварянето на трансферния прозорец на 1 юли, което вече не го прави толкова апетитна хапка за отборите от Острова. Освен това офанзивният футболист прави изключително слаба пролет и вече е твърда резерва в състава на ЦСКА. 

"Силно се съмнявам да сме имали какъвто и да било интерес за този играч, макар че е ясно, че ни предстои много интересно лято с много сделки", обяви Пайндийн. 

Твърди се, че Джеси е желан и от борещия се за титлата в Турция Бешикташ. Тези информации също едва ли отговарят на истината, тъй като "черните орли" разполагат с далеч по-класни изпълнители в предни позиции и едва ли ще се спрат точно на резерва в родната Първа лига.

Бешикташ се прицели в Едвин Джеси от ЦСКА

Турски гранд се прицели в играч на ЦСКА

Договорът на крилото с "червените" е до юни 2020 година