Да владееш повече топката не само, че не ти гарантира победата, но не ти гарантира дори минимална загуба. Това се доказа за пореден път снощи на мача ЦСКА - Виктория. Гостите владееха повече топката - 53% на 47%, изпълниха цели 13 корнера при 5 за домакините, но в крайна сметка си тръгнаха за Пилзен с 3 гола във вратата и наведени глави. 

ЦСКА пък показа убийствена ефективност и отбеляза 3 пъти от 5 точни удара. Неточните са 5 на 3 в полза на момчетата на Стойчо Младенов, показва статистиката. 

Три пъти футболист на чехите е бил в положение на засада и два пъти такъв на ЦСКА. Фауловете са почти равен брой - 20 на 18 за "армейците". Съдията от Турция позволи по-груба игра, което беше добре дошло за силните като физика гости на мокрия терен. Много пъти не пожела да им покаже жълт картон за групи фаулове. В крайна сметка официалните предупреждения са 4 на 3, а Жорди Койседо от ЦСКА беше изгонен с червен. И това не помогна на Виктория - с човек по-малко "червените" вкараха третия си гол в края на продълженията и удържаха този резултат, който ги прати в групите на турнира Лига на конференциите. 

Джони Велинов позна - 3:0 за ЦСКА!

Джони Велинов позна - 3:0 за ЦСКА!

Той беше най-големият оптимист преди мача