Ръководството на лидера в елита ЦСКА иска да подпише по-дълъг договор със старши треньора Саша Илич, разкрили от "Армията" пред "Мач Телеграф". Сърбинът парафира в началото на сезона за две години с "червените", но според запознати втората е условна.

ЦСКА и Левски са най-големите спонсори на БФС

ЦСКА и Левски са най-големите спонсори на БФС

Двата гранда са глобени с общо 144 500 лева от началото на сезона

Когато Илич бе представен официално за нов наставник се заговори, че контрактът му е за 1+1 години, което означава, че скоро двете страни ще трябва отново да седнат на масата за преговори. Желанието на "червените" шефове е Саша Илич да подпише поне за още два сезона - до лятото на 2025 година, което със сигурност ще бъде гарнирано и с увеличение на заплатата.

Стадион "Васил Левски" ще бъде временният футболен дом на ЦСКА

Стадион "Васил Левски" ще бъде временният футболен дом на ЦСКА

Докато се строи "Армията"

По този начин ЦСКА иска да блокира апетитите на чужди клубове към треньора. Припомняме, че през последните месеци в Сърбия спрягаха Саша Илич за Партизан, а самият наставник преди няколко дни обяви пред медиите в Турция, че желанието му е един ден да поеме тим от първенството на комшиите.

В Борисовата градина са много доволни от работата на легендата на Партизан, който успя да превърне ЦСКА в много силен отбор. Към днешна дата "червените" са лидери в класирането, а отделно от началото на годината се вижда солидно подобрение в представянето на тима.

Цените на футболистите на ЦСКА скачат

Цените на футболистите на ЦСКА скачат

Маурисио Гарсес вече струва 10 пъти повече след престоя си на "Армията"

Шефовете на "Армията" са обнадеждени и от факта, че с работата си Илич вдигна и цените на играчите в отбора. Сърбинът ротира по такъв начин състава, че всички налични футболисти имат шанс да разкрият качествата си, което не се бе случвало от доста време при "червените".

С отлични впечатления от Саша Илич са и самите футболисти, които не крият пред шефовете, че именно треньорът е основната причина за първото място ва отбора в класирането.